HAI LA UN COVRIG SRL
41840366
Detalii companie
| Denumire firma | HAI LA UN COVRIG S.R.L. |
| C.U.I. | 41840366 |
| Nr. Înmatriculare | J7/738/2019 |
| CAEN | 4724 |
| Data înfiinţării | 31.10.2019 |
| Stare companie | 1048 - funcţiune |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma HAI LA UN COVRIG SRL, CUI 41840366, a fost înființată la data de 31.10.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4724 - Comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate
Informatii Contact
| Adresa sediu | Principală 54 **** ? |
| Oras / Sector | Albeşti |
| Judet | BOTOSANI |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei HAI LA UN COVRIG S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei HAI LA UN COVRIG S.R.L. este Comerţ cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie şi produselor zaharoase, în magazine specializate
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| AMELSIS SERV S.R.L. | 27698046 | J9/580/2010 |
| IOANACRIN COMERT S.R.L. | 22133555 | J31/579/2007 |
| ELCOS COM SRL | 10131410 | J22/16/1998 |
| YAM BEST DELICIOS S.R.L. | 42740144 | J20/666/2020 |
| PETIT CORNER S.R.L. | 45661967 | J35/685/2022 |
| P M PRODCOMIMPEX S.R.L. | 10286954 | J23/1924/2002 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| ELITE AZARIA SRL | 36381518 | J7/353/2016 |
| CLEAN FORCE TECHNOLOGY SRL | 36845855 | J7/501/2016 |
| AGROPENSIUNEA IULIANA SRL | 37112445 | J7/81/2017 |
| NELMARICOS PREST SRL | 37271769 | J7/148/2017 |
| G.O.D. VETERINAR RURAL S.R.L. | 38944405 | J7/123/2018 |
| SECOND UNIVERSAL OUTLET S.R.L. | 39324215 | J7/283/2018 |